Skip to

Onafhankelijk advies nodig?

Wij vergelijken de rentetarieven van al onze aanbieders, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor de juiste hypotheek.

Maak een afspraak of stel een vraag

Een hypotheek afsluiten met Alders Financieel Advies

Wilt u een woning kopen of uw huidige hypotheek oversluiten? Of bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt en benieuwd hoe hoog uw maximale hypotheek bedraagt?

U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Onze adviseurs hebben de kennis en mogelijkheden om te kijken welke hypotheek bij u past. Dat doen we op basis van uw persoonlijke financiële situatie.

Ook helpen wij bij het afsluiten van de hypotheek. Door onze onafhankelijke positie hebben wij een ruime keuze aan hypotheekaanbieders. Hierdoor kunnen wij een hypotheek selecteren die goed bij u past. Benieuwd hoe wij kunnen helpen. Neem dan contact met ons op.

Bereken hoeveel u kunt lenen

"Wij waren erg tevreden over Alders
toen we onze hypotheek bij ze
afsloten. Goede en snelle service en
erg duidelijk allemaal."

Hypotheekvormen vergelijken

Om uw hypotheek af te lossen, kunt u kiezen uit verschillende hypotheekvormen. Iedere hypotheekvorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarom hebben wij de verschillende kenmerken van de hypotheekvormen hieronder voor u op een rijtje gezet. Wilt u bijvoorbeeld iedere maand hetzelfde bedrag aflossen of vind u het prettiger om steeds minder te gaan betalen?

Uiteraard kunnen onze adviseurs u adviseren over de hypotheekvorm die het beste bij u past. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Lineaire hypotheek

Bij deze hypotheekvorm wordt iedere maand hetzelfde bedrag afgelost. De openstaande schuld daalt dus ‘lineair’, waardoor het te betalen rentebedrag iedere maand iets kleiner wordt. Bij deze hypotheekvorm wordt alleen rente over de resterende schuld betaald. Dit betekent dat in het begin de maandelijkse lasten hoog zijn, maar dit neemt steeds verder af.

Maak een afspraak met een adviseur

Annuïteitenhypotheek

Met een annuïteitenhypotheek betaalt u iedere maand hetzelfde bedrag, bestaande uit een stukje aflossing en een stukje rente. In het begin betaalt u veel rente en minder aflossing, later is dit omgekeerd. Dit betekent dat de netto lasten dankzij de hypotheekrenteaftrek in het begin laag zijn en later oplopen.

Maak een afspraak met een adviseur

Voorgaande hypotheekvormen

Als u voor 1 januari 2013 een woning heeft gekocht is het mogelijk dat u een ander soort hypotheek heeft afgesloten. Als u een nieuwe woning gaat kopen is het soms mogelijk (een deel) mee te nemen naar uw nieuwe hypotheek.

Maak een afspraak met een adviseur

Onze financieel adviseurs helpen u graag verder!
Vraag een hypotheek gesprek aan.

  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Persoonlijk en deskundige service
  • Direct inzicht in de mogelijkheden

Bereken uw maximale hypotheek

Verzekeringen

Kies onderstaand de verzekering waarvan u de premie wilt berekenen.

Een afspraak maken

Als u onderstaande gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

 
 
 

Kredieten