Skip to

Welke lening past bij mij?

Geld lenen doet u niet voor niks. Bijvoorbeeld voor de verbouwing van uw woning of om een nieuwe auto te financieren. Wij adviseren u graag over alle financiƫle mogelijkheden.

Maak een afspraak of stel een vraag

Geld lenen

Wilt u een nieuwe keuken of bijvoorbeeld de woning verbouwen, maar staat er nog niet genoeg geld op de rekening? Wij helpen graag bij het realiseren van meer financiƫle ruimte. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Geen geheimen of onzekerheden over rentes of verrassingen achteraf. Wij leveren een eerlijk en persoonlijk advies, op maat voor u gemaakt.

Bij Alders Financieel Advies leent u tegen een scherp tarief en op een eerlijke manier. Met onze persoonlijke services en duidelijke voorwaarden, weet u altijd waar u aan toe bent.

Bereken hoeveel u kunt lenen

Welke lening past bij u?

Bij Alders Financieel Advies maken we het niet ingewikkelder dan nodig. Bij ons kunt u twee soorten leningen afsluiten. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. De keuze tussen deze twee varianten ligt aan uw situatie. Weet u bijvoorbeeld al hoeveel geld u wilt lenen? En heeft u een voorkeur voor een variabele rente?

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening bestaat uit een eenmalig bedrag dat binnen een bepaalde tijd terugbetaald wordt. De rente staat voor deze periode vast. Een persoonlijke lening kan een oplossing zijn als u al precies weet wat het bedrag is dat u wilt lenen.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een goed idee als u van tevoren nog niet weet hoeveel geld nodig is. Op deze manier neemt u alleen het geld op als u het echt nodig heeft. De rente van deze lening is variabel en kan dus stijgen of dalen.

Geïnteresseerd?
Vraag een gesprek aan

  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Persoonlijk en deskundige service
  • Direct inzicht in de mogelijkheden
Vraag een gesprek aan

Leonie Niemeijer
Financieel adviseur
Chat met ons

Bereken hoeveel u kunt lenen

Wilt u leningen afsluiten en bent u benieuwd naar de maandelijkse lasten? Bereken dan hier vrijblijvend hoeveel u kunt lenen onze online rekentool.

Bereken uw maandlasten

Bereken uw maximale hypotheek

Verzekeringen

Kies onderstaand de verzekering waarvan u de premie wilt berekenen.

Een afspraak maken

Als u onderstaande gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

 
 
 

Kredieten