Skip to

Wat zijn de kosten per maand?

Wij helpen u graag met persoonlijk advies. Maar u kan ook zelf berekenen wat u per maand gaat betalen met onze online rekentools.

Maak een afspraak of stel een vraag

Zelf berekenen hoeveel u gaat betalen

Met deze online rekentool van Alders Financieel Advies is snel en eenvoudig te berekenen wat de kosten worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de uw maximale hypotheek of verzekeringspremie te berekenen. Op zoek naar meer informatie? U kunt vrijblijvend een adviesgesprek inplannen, om samen te kijken naar uw situatie.

Zelf uw maximale hypotheek berekenen

Met onze online rekentool kunt u snel zelf uw hypotheek berekenen. Zo kunt u kijken naar uw hypotheek, de maandlasten, de aflossing en het doorrekenen van de oversluitkosten. Uw hypotheek is afhankelijk van verschillende factoren. Na het invullen van uw gegevens ziet u snel de maximale hypotheek.

Zelf uw hypotheek berekenen

Zelf uw krediet berekenen

Met onze online rekentool kunt u snel zelf uw krediet berekenen. Uw maximale krediet is afhankelijk van verschillende factoren. Na het invullen van uw gegevens ziet u snel het maximale bedrag dat u kan lenen.


Zelf uw krediet berekenen

Zelf uw verzekeringspremie berekenen

Met onze rekentool kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod van verzekeringen: van autoverzekering tot inboedelverzekering en van overlijdensrisicoverzekering tot rechtsbijstand. Ook kiest u de mate van uw dekking. Aan de hand van al deze factoren ziet u direct en snel uw premie.

Zelf uw premie berekenen

Geïnteresseerd?
Vraag een gesprek aan

  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Persoonlijk en deskundige service
  • Direct inzicht in de mogelijkheden
Vraag een gesprek aan

Gerard Dijk
Financieel adviseur
tel icoon 0598 - 631 313

Bereken uw maximale hypotheek

Verzekeringen

Kies onderstaand de verzekering waarvan u de premie wilt berekenen.

Een afspraak maken

Als u onderstaande gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

 
 
 

Kredieten